Op www.muzewijs.nl kunt alles lezen over de mogelijkheden die Muzewijs biedt op het gebied van muziek en techniek. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten ? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEF MUZEWIJS -  vanaf april  2022

Nieuws van Flutamuze 

Flutamuze - Verrassend en veelzijdig
Fluiten in alle maten en soorten, violen, nyckelharpa, viola da gamba, klavecimbel, luiten en gitaar zijn de instrumenten die keer op keer voor verrassingen zullen zorgen.
Vrijheid, veelzijdigheid en afwisseling in klank en beeld.
Muziek van alle tijden en uit alle windstreken, voor elk wat wils.
Flutamuze REPETITIE

Nieuws van Flutamuze – Kersteditie


Allereerst willen we hier laten weten dat ons ensemble weer compleet is, want pianiste/organiste/klaveciniste Jelly van Aken-Schaafsma heeft zich bij ons aangesloten ! Wij zijn uiteraard heel erg blij met zo’n ervaren en enthousiast lid v  Flutamuze en zij zal op vrijdag 16 december al met ons spelen in de Morgensterkerk. Voor meer informatie: Ga naar het menu en volg de link van Jelly van Aken bij Flutamuze - Klaveciniste. U leest daar haar eigen introductie. Welkom Jelly !

 

 

 

**** Op donderdag 15 en vrijdag 16 december trekt een hele lichtjesstoet tussen 18.30 uur en 20.00 uur door het centrum van Papendrecht en komen dus ook door de kerken heen gelopen.
Op vrijdag 16 december vind je Flutamuze in de Morgensterkerk Muilwijckstraat 1, 3353 VD te Papendrecht. Wij spelen hier bekende en minder bekende kerstliederen uit diverse landen.

Er komen per avond zo’n 1500 mensen (jong en oud) langs die even stil zullen staan om een lichtje aan te steken en naar mooie kerstmuziek te luisteren. Onderweg kom je veel lichtjes en kersttafereeltjes tegen en er is gratis chocomel !
Wil je weten hoe je mee kunt doen ?
Kijk dan op www.lichtjesfeestpapendrecht.nl

 

**** En dan nog even dit: In het voorjaar van 2023 willen we gaan werken aan opnames van onze meest geliefde muziek. Op veelvuldig verzoek en omdat het fijn is om veel van die mooie Flutamuze-arrangementen te kunnen vastleggen, proberen we daarmee een derde CD te realiseren, want van de CD’s TAPAS en Flutamuze MIX zijn nog maar enkele exemplaren over ! Wie verzint er een passende naam? We houden u op de hoogte !!

Tot zover dit decembernieuws.

 

Wij wensen iedereen fijne kerstdagen en een mooi, gezond en muzikaal 2023. 

                                     Ensemble FLUTAMUZEKerstboom_muziek.png


 Wij hopen u snel weer te zien, dus hou onze agenda in de gaten op www.muzewijs.nl

Op Youtube kunt u meerdere live-opnamen beluisteren.
Bekijk onze presentatievideo:  https://www.youtube.com/watch?v=Buh9fjGlJx4 of volg deze link  https://www.youtube.com/channel/UCSO0Tljkl2y2W-dGCiU-m0Q en maak zelf uw keuze uit meerdere video’s.www.muzewijs.nl/flutamuze
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0184-642646 of 0625118185
(Wilt u onze nieuwsbrieven niet (meer) ontvangen ? Laat het ons weten via ons mailadres)
(zie ook de agenda op www.muzewijs.nl )


Ander nieuws:

De ensembles op projectbasis zijn ook weer volop aan het spelen en er kunnen altijd nog muzikanten bij.
Ik noem ze nog maar even.
1* Het volksmuziekensemble van Tim repeteert op zaterdagochtend in Gorinchem.
2* Het ensemble voor volwassenen breidt zich lekker uit – geeft geen concerten – maar heeft gezellige, maar ook leerzame repetities op de zaterdagmorgen. U bent hier welkom op elk niveau met elk instrument. Voor de juiste data; neem contact op met Tim de Wijs - 0184642646 of 0625118185
3 * Het blokfluitensemble is inmiddels een blokfluitorkest geworden, met alle denkbare maten blokfluiten en speelt in principe 1x in de maand vanaf 20.00 uur.
Het ensemble is geschikt voor alle niveaus en is bedoeld voor mensen die ooit (soms heel vroeger) blokfluit hebben gespeeld en het toch weer eens willen proberen. Voor jong en oud en heel veilig in zo’n grote groep. U zult zien !! Het is misschien leuker dan u dacht ! We maken veel plezier met de hele familie blokfluiten – sopraan, alt, tenor, bas, grootbas en subbas - en het klinkt bijzonder en steeds beter !
N.B.  In seizoen 2021/2022 wordt er 1x in de maand gespeeld op woensdag. Alle blokfluitisten zijn hier welkom. Wilt u weten welke data dat zijn; neem dan even contact op met Wil de Wijs - 0184-642646.

Voor verdere informatie en aanmelding kunt u terecht bij Tim en Wil de Wijs – telefoon thuis: 0184-642646 of mobiel op 06 25118185 of stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.