Op www.muzewijs.nl kunt alles lezen over de mogelijkheden die Muzewijs biedt op het gebied van muziek en techniek. Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten ? Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

NIEUWSBRIEF MUZEWIJS -  vanaf mei  2023

Nieuws van Flutamuze 

Flutamuze - Verrassend en veelzijdig
Fluiten in alle maten en soorten, violen, nyckelharpa, viola da gamba, klavecimbel, luiten en gitaar zijn de instrumenten die keer op keer voor verrassingen zullen zorgen.
Vrijheid, veelzijdigheid en afwisseling in klank en beeld.
Muziek van alle tijden en uit alle windstreken, voor elk wat wils.

Flutamuze REPETITIE

   ****** Van onze beide CD's TAPAS en Flutamuze MIX zijn nog maar een paar exemplaren over ! Op veelvuldig verzoek en omdat het fijn is om veel van die mooie Flutamuze-arrangementen te kunnen vastleggen, zijn we in februari van dit jaar begonnen met de opnames van een derde CD.
Die CD kreeg de titel mee "Van daar...naar hier" en kan nu met deze link  https://flutamuze.sumupstore.com/  worden besteld in onze webshop of natuurlijk bij één van onze concerten. (zie de agenda)
Ook de CD's TAPAS musicale en Flutamuze MIX zijn hier nog beperkt verkrijgbaar. Bezoek dus snel onze webshop !

Met deze  CD's op zak gaan we met verschillende combinaties het nieuwe concertseizoen in :

zaterdag 12 augustus in Oudewater - Grote of St Michaelskerk :
Duo Tim de Wijs: Viool/Nyckelharpa en Johan van Middelkoop - Gitaar

zondag 17 september in Drimmelen - Ons Dorpshuys 

vrijdag 13 oktober in Gorinchem -  Beatrixziekenhuis

zondag 15 oktober in Pijnacker - Ontmoetingskerk 

vrijdag  24 november in Bleskensgraaf - Museum Het Voorhuis

zaterdag 9 maart 2024 in Langerak - Koningskerk

woensdag 7 augustus 2024 in Gorinchem - Grote Kerk


 Wij hopen u snel weer te zien, dus hou onze agenda in de gaten op www.muzewijs.nl

Op Youtube kunt u meerdere live-opnamen beluisteren.
Bekijk onze presentatievideo:  https://www.youtube.com/watch?v=Buh9fjGlJx4 of volg deze link  https://www.youtube.com/channel/UCSO0Tljkl2y2W-dGCiU-m0Q en maak zelf uw keuze uit meerdere video’s.www.muzewijs.nl/flutamuze

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
0184-642646 of 0625118185
(Wilt u onze nieuwsbrieven niet (meer) ontvangen ? Laat het ons weten via ons mailadres)

Ander nieuws:

De ensembles op projectbasis zijn ook weer volop aan het spelen en er kunnen altijd nog muzikanten bij.
Ik noem ze nog maar even.
1* Het volksmuziekensemble van Tim repeteert op zaterdagochtend in Gorinchem.
2* Het ensemble voor volwassenen breidt zich lekker uit – geeft geen concerten – maar heeft gezellige, maar ook leerzame repetities op de zaterdagmorgen. U bent hier welkom op elk niveau met elk instrument. Voor de juiste data; neem contact op met Tim de Wijs - 0184642646 of 0625118185
3 * Het blokfluitensemble is inmiddels een blokfluitorkest geworden, met alle denkbare maten blokfluiten en speelt in principe 1x in de maand op woensdag vanaf 20.00 uur.
Het ensemble is geschikt voor alle niveaus en is bedoeld voor mensen die ooit (soms heel vroeger) blokfluit hebben gespeeld en het toch weer eens willen proberen. Voor jong en oud en heel veilig in zo’n grote groep. U zult zien !! Het is misschien leuker dan u dacht ! We maken veel plezier met de hele familie blokfluiten – sopraan, alt, tenor, bas, grootbas en subbas - en het klinkt bijzonder en steeds beter !
N.B.  In seizoen 2022/2023 wordt er 1x in de maand gespeeld op woensdag. Alle blokfluitisten zijn hier welkom. Wilt u weten welke data dat zijn; neem dan even contact op met Wil de Wijs - 0184-642646 of 06 82693900

Voor verdere informatie en aanmelding kunt u terecht bij Tim en Wil de Wijs – telefoon thuis: 0184-642646 of mobiel op 06 25118185 of stuur even een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op.