Ensemble Flutamuze
De basis van dit ensemble is de blokfluit, die in alle maten en soorten wordt bespeeld, aangevuld met diverse instrumenten zoals viool, nyckelharpa, viola da gamba, klavecimbel, luiten en gitaar. Daardoor kan een zeer  veelzijdig en afwisselend programma worden gepresenteerd.
Vanwege onze samenstelling kan de bezetting variëren van 4  tot 8 personen. Dit is afhankelijk van de beschikbare tijd, de locatie en het programma.klein_2023_05_27_-_Flutamuze_groepsfot0000008.jpg

Ons repertoire bevat muziek uit de Middeleeuwen, Renaissance en Barok, maar ook de meer lichtvoetige en recent gecomponeerde stukken komen aan bod, soms met een knipoog naar de klassieken en de lichte muziek, speciaal bewerkt voor en door Flutamuze.
In een mix van 13 verschillende combinaties laat Flutamuze u horen wat er zoal mogelijk is met het instrumentarium dat wordt bespeeld door de 8 leden van ons unieke ensemble.
Bij de oprichting, bestond de bezetting uit een blokfluit kwartet. Dat is nog steeds de basis, maar al snel begon een zoektocht naar diversiteit in klank en repertoire. Een geheel eigen geluid en de grote afwisseling zijn de kenmerken die dit ensemble zo uniek maken, met muziek van de 16de t/m de 21ste eeuw, in vele combinaties en uit vele windstreken. Door de leden zelf bijeen gebracht en bewerkt.

Met 10 verschillende blokfluiten, violen, nyckelharpa, gitaar, viola da gamba (alt en bas), klaecimbel en luiten spelen wij een MIX van Renaissance – Barok – Volksmuziek uit diverse landen en een tikkie "Jazz".
Wat onze zoektocht voor verrassingen heeft opgeleverd ?
Bezoek één van onze concerten (zie de agenda) of beluister het op één van onze CD's.

Met deze link kunt u In onze webshop 3 CD's  bestellen  https://flutamuze.sumupstore.com/

CD  ”Tapas Musicale”  € 10,-- (excl. verzendkosten van  € 5,--)
CD  "Flutamuze Mix"   € 15,--   (excl.verzendkosten van €5,--) 
CD  "Van daar...naar hier" € 15,-- (excl.verzendkosten van € 5,--)

Bij bestelling van meerdere CD's betaalt u slechts 1x verzendkosten. 

Wilt u  op de hoogte blijven van onze activiteiten?

klein 2023 05 27 Flutamuze groepsfot0000049Meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.


Wil de Wijs
Blokfluiten en Viola da Gamba
Tim de Wijs
Blokfluiten, Viool en Nyckelharpa
Jeroen van Ameijde
Blokfluiten, Luiten
Hanneke Schalkoort
Blokfluiten
Johan van Middelkoop
Gitaar 
Anne Dekker
Viola da Gamba
Jelly van Aken
Klavecimbel
Anica de Wijs
Viool en Presentatie